Pachet Ceai Verde Superior 100g+Ceainic 700ml NATURALIA DIET Pachet Ceai Verde Superior 100g+Ceainic 700ml

Pret 25 RON
Comanda la vegis

Produse cosmetice profesionale

1. Ceainic 700ml NATURALIA DIET

Ceainic 700ml de la NATURALIA DIET din sticla cu infuzor din inox inoxidabil – 700 ml. Ceainicul din sticla cu infuzor este din otel inoxidabil, are capac si maner de plastic, are capacitate 700 ml, Model unic, Practic & Elegant, Sticla transparenta, Infuzor din otel inoxidabil, usor de curatat, Indicat pentru infuzarea ceaiului si a cafelei, Inainte de prima utilizare este de preferat sa se spele cu o solutie de otet 10& sau acid citric. Sticla rezista la temperaturi de pana la 110 grade, Nu se foloseste direct pe flacara. Intretinere: se spala manual.

Mod de folosire:

Se pun ingredintele de ceai (frunze, flori, pliculete, etc…) sau cafeaua in interiorul infuzorului si se toarna apa fierbinte pana la acoperirea acestora. Se inchide capacul si se lasa la infuzat 3-5 minute, dupa care se poate consuma.

2. Ceai verde calitate superioara 100gr

Tonic excelent, inlocuieste cu succes cafeaua
Ingrediente: ceai verde 80g, ceai hibiscus 10g, ceai lamaie 10g

Informatii nutritionale 100ml de ceai va ofera: energie

Mod de preparare:
Se pune o lingurita de ceai intr-o cana de apa fierbinte, se lasa la infuzat 2-3 minute, dupa care se consuma.
Se recomanda consumul a 2-3 cani pe zi

La Vegis poti cumpara online o gama variata de produse naturiste in pachete speciale alimentare, pachete cosmetice si suplimente, 1+1 sau 2+1 gratis, exclusiv la Vegis sau adaptate nevoilor tale! Ai la dispozitie pachete speciale pentru sanatate si frumusete cu produse calitative a unor branduri romanesti sau straine cu renume pe piata de profil.

Salvează