Set Cadou Tea Tree TRIO VERDE. Setul conține: Ulei Tratament pentru păr 200ml, Ulei esențial de Tea Tree 10ml, Săpun fabricat manual 100% natural cu Cărbune și Tea Tree 110gr, Mini-săpun fabricat manual 100% natural cu Cărbune și Tea Tree 25gr, Șervet din in MIMUSH și farfurie ceramică fabricată manual Trio Verde.

Pret 89 RON
Comanda la vegis

Produse cosmetice profesionale

La Vegis poti cumpara online o gama variata de produse naturiste in pachete speciale alimentare, pachete cosmetice si suplimente, 1+1 sau 2+1 gratis, exclusiv la Vegis sau adaptate nevoilor tale! Ai la dispozitie pachete speciale pentru sanatate si frumusete cu produse calitative a unor branduri romanesti sau straine cu renume pe piata de profil.

Set cadou atent selecționat pentru a oferi celor dragi cele mai fine și naturale atingeri.  Ambalat intr-o farfurie ceramică lucrată manual, Trio Verde iți oferă cadou un șervet din in MIMUSH.

Stiați că inul este o plantă autogamă, respectiv se polenizează singură? Europa este responsabilă pentru mai mult de 80% din producția mondială de in.  Este un produs rar, fibra sa reprezentând mai puțin de 1% din toată producția mondială de fibră textilă. Fiind una din cele mai vechi țesături din lume, ea devine mai moale după fiecare spălare și poate absorbi umiditate până la 20% din greutatea sa, lăsând totuși senzația de uscat la atingere. Cuvântul ”lenjerie” provine de la vechiul termen francez  ”linge” care înseamnă ”in”.

Gama Trio Verde de îngrijire pentru corp este realizată din produse de cea mai bună calitate 100% naturale. Fiecare ingredient folosit în produsele Trio Verde este menit să protejeze, să curețe, să hidrateze și să hrănească pielea. Produsele Trio Verde nu conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice, fiind testate dermatologic.

Salvează