Good Girl by Carolina Herrera este noul parfum al acestui sezon

„Dă-i unei fete pantofii potriviti și va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe, acesta este sloganul care a inspirat realizarea acestui parfum!

Rezultatul? O sticla cu design unica în formă de pantof stiletto, frumusețea Couture combinată cu o savoare extrem de inovatoare pe care doar casa Herrera o putea realiza.

parfum-good-girl-by-carolina-herrera-new-york2

Cu un mesaj care să îndemne la meditație: ,,It’s so good to be bad!”, parfumul înglobează elementele unei frumoase și intense experiențe olfactive. Un parfum cuceritor, cu o denumire care să pună în centru femeia, Good Girl vine cu notele unui parfum oriental într-o înfățișare plină de eleganță și farmec. Cu acest flacon ce simbolizează un pantof stiletto, un stil nonconformist și note inovatoare, parfumul inundă inimile femeilor cu fericire și, totodată le stârnește curiozitatea.

 

Fiind inspirat de caracterul dual al femeilor, parfumul are la bază note ce vin în contrast, dar, totodată se întrepătrund armonios, pentru ca în final să fie un rezultat remarcabil. Notele suave și gingașe de tuberoză alături de iasomia Sambac sunt puse în contrast cu misterioasele boabe de tonka învăluite de aroma boabelor de cacao. Din combinația creată, se observă vibrații puternice, arome intense gata să ofere pielii femeilor experiențe memorabile.

Eu am cautat acest parfum in mai multe dutyfree-uri in timpul ultimei calatorii si mereu vanzatoarele imi spuneau ca s-a vandut extrem de repede si ca nu mai este in stoc, apoi l-am gasit in varianta de flacon pantof de 80 ml si in set cadou pe Emag, sau in varianta de flacon pantof de 30 ml pe Deligh. I-l puteti comanda si voi fie pentru uz personal fie pentru a-l darui … cu siguranta veti aduce zambetul pe buzele celei care-l va primi cadou!

parfum-good-girl-by-carolina-herrera-new-york

Compoziția prin care se remarcă Good Girl este la fel de inovatoare ca și design-ul abordat de creatorul Louise Turner! În final, Good Girl se potrivește perfect femeilor care ,,își iubesc partea bună, dar, în același timp își sărbătoresc și partea mai puțin bună”. E conceput pentru femeile cărora le place să fie surprinse de senzualitate, farmec și inovație.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Carmen Bruma Recomanda Beauty Colagen -Frumusete Din Interior